fbpx

Tragedie de Revelion: Mașină cu șapte tineri, condusă de un șofer beat, s-a răsturnat la Călărași: O adolescentă a murit

O tânără de 18 ani a decedat, iar alți tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat și a ajuns într-un șant de pe marginea drumului. Cazul a avut loc sâmbătă seară, 1 ianuarie, în raionul Călărași. Potrivit ofițerei de presă a IP Călărași, Cristina Vicol, probele biologice au arătat că tânărul de la volan se afla în stare de ebrietate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Accidentul s-a produs în jurul orei 23:25, pe traseul M5, în regiunea satului Rădeni din raionul Călărași.

Șoferul de 25 ani conducea un Renault Megane din direcția mun. Chişinău spre mun. Bălți, fiind însoțit de șase pasageri, printre care sora acestuia de 18 ani și un minor de 17 ani. Având exces de viteză şi manifestând imprudență în conducere, a pierdut controlul volanului şi a derapat de pe traseu, răsturnându-se într-un canal de scurgere.

În urma traumelor primite, pasagera de 18 ani a decedat în ambulanță, în timp ce era transportată spre spitalul raional Călărași.

Șoferul și unul dintre pasageri au fost transportați la spitalul raional din Călărași, însă au fost rapid externați. Ceilalți pasageri nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferului i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea stării de ebrietate alcoolice, ulterior fiind supus și testului alcoolscopic, stabilindu-se o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,64mg/l.

Bărbatul este bănuit de comiterea infracțiunii consemnate la art. 264 alin. (4) Cod penal, și și-a recunoscut vinovăția integral.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button