fbpx

Trafic suspendat pe o stradă din centrul capitalei. Cum va circula transportul public

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 11 noiembrie – 24 decembrie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Vasile Alecsandri și Mihai Eminescu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a străzii Alexandru cel Bun.

În perioada menționată, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Autobuzele de pe rutele nr. 2, nr. 10, nr. 28, nr. 37, nr. 47 și nr. 48 vor circula de pe strada Vasile Alecsandri pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Alexandr Pușkin și în continuare pe traseele stabilite

Microbuzele de pe rutele nr. 103 și nr. 174 vor circula de pe strada Alexandru cel Bun pe strada Vasile Alecsandri, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Maria Cebotari, strada Mitropolit Dosoftei, strada Serghei Lazo, strada Columna și în continuare pe traseele stabilite.

Microbuzele de pe ruta nr. 162 vor circula de pe strada Alexandru cel Bun pe strada Vasile Alecsandri, strada Mitropolit Varlaam, strada Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Articole asemănătoare

Back to top button