fbpx

Trafic suspendat pe două străzi din centrul capitalei. Cum va circula transportul public

În perioada 17- 22 mai 2022, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și M. Cebotari, precum și pe str. M. Cebotari în perimetrul str. Columna – str. Alexandru cel Bun din centrul capitalei, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de schimbare a pilonilor din beton armat de către furnizorul de energie electrică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Despre aceasta a anunțat primăria municipiului Chișinău, într-un comunicat emis presei.

Astfel, potrivit reprezentanților primăriei, în legătură cu executarea lucrărilor menționate, circulația transportului de pasageri în zilele de 17-22 mai 2022 va fi perturbată.

Așadar, rutele nr. 103, 108, 171 și 174 vor circula nu pe str. Ismail dar pe str. Mitropolit Varlaam, str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Petru Movilă, str. Columna și în continuare pe traseele stabilite.

Totodată, în perioada 18-20 mai 2022, va fi suspendat traficul rutier și pe strada Arhanghelul Mihail, tronsonul cuprins între bd. Gr. Vieru și Petru Rareș, în legătură cu necesitatea executării în zonă a lucrărilor arheologice.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Articole asemănătoare

Back to top button