fbpx

Trafic intens la postul vamal Palanca: Circa 40 de vehicule așteaptă să părăsească teritoriul R. Moldova

Trafic intens la punctul de trecere a frontierei de stat. Mai exact, este vorba despre postul vamal Palanca – Maiaki – Udobnoe. Potrivit oamenilor legii, dificultățile se înregistrează din cauza unor deficiențe tehnice. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

UPDATE, ORA 12:15 Se menține traficul intensiv la punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobne. „Rugăm din partea călătorilor înțelegere pe faptul situației create”, transmit autoritățile.

UPDATE, ORA 11:45 Situația de la punctul de trecere Palanca-Maiaki-Udobnoe a revenit la regim obișnuit. Fluxul mijloacelor de transport este unul lejer, transmit autoritățile.

Circa 40 de mijloace de transport așteaptă să părăsească teritoriul Republicii Moldova. Se întâmplă din cauza deficiențelor tehnice raportate de Serviciul Vamal al Ucrainei.

Astfel, înregistrarea datelor la trecerea frontierei de stat se realizează în mod manual.

Totodată, autoritățile informează că fluxul pentru camioane rămâne deocamdată sistat din cauza drumurilor impracticabile, în condițiile meteo nefavorabile.

Foto: Poliția de Frontieră

Mai mult, traversarea frontierei prin postul vamal Tudora, pe direcția ieșire din Republica Moldova este interzisă camioanelor, din motiv că partea ucraineană nu permite intrarea pe teritoriul vecin.

„Rugăm șoferii de camioane să prezinte înțelegere și răbdare, până la remedierea situației”, transmite Poliția de Frontieră.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button