fbpx

Studenții de la USM dau start campaniei „Ajută animalele din adăposturi”. Cum poți dona pentru suflețelele necuvântătoare?

Dragostea față de animale va spune întotdeauna povești despre inima ta, caracterul și sufletul tău – este mesajul tinerilor din Autoguvernarea Studenților Universității de Stat din Moldova. Astfel, membrii organizației dau start campaniei „Ajută animalele din adăposturi”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De data aceasta, de dragostea și ajutorul tău necondiționat au nevoie animăluțele adăposturilor din Berezki și Ciobanovca (Anenii Noi), comuna Ciorescu, Ialoveni și Bălăbănești.

Puteți bucura sufletele micuților necuvântătoare donând: arpacaș de grâu mărunțit, arnăut; hrișcă, orez, paste, carne și produse adiacente (de mâncare uscată pentru câini nu este nevoie), carne tocată, mâncare pentru pisici, conserve sau mâncare uscată.

Din medicamente: seringi, vitamina B12, antibiotice, vaccinuri pentru pisici și pentru câini; vaccinuri contra rabiei, pastile pentru limbrici.

De asemenea, dat fiind faptul că ne aflăm în sezonul rece al anului, adăpostul are nevoie și de pături, covorașe, prosoape și cearșafuri pentru culcușuri călduroase pe timp de iarnă. La fel, puteți contribui și financiar la ajutorul animăluțelor.

„Proiectul reprezintă o metodă eficientă de a actualiza legătură dintre oameni și animale, dar și de a apela la bunătatea studenților. Acesta este un apel către toți cei cu suflet mare și cei care sunt gata să ajute în orice condiții. Nu trebuie să rămânem indiferenți față de cei care au nevoie de noi”, au comunicat organizatorii pentru ZUGO.

Toți cei care doresc să ajute la salvarea acestor ființe drăgălașe pot aduce donațiile în sediul ASUSM. Detalii, coordonate și număr de contact găsiți pe pagina evenimentului.

Articole asemănătoare

Back to top button