fbpx

Șor anunță „un nou protest”. Centrul capitalei ar putea fi blocat vineri

Liderul partidului „ȘOR”, Ilan Șor, anunță „un nou protest” în fața Procuraturii Generale pentru ziua de vineri, 18 noiembrie. Manifestația ar urma să înceapă la ora 13:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform declarației prealabile înregistrată la Primăria municipiului Chișinău, de către partidul „ȘOR”, vineri, 18 noiembrie, începând cu ora 13:00, va fi organizată o acţiune de protest în fața sediului Procuraturii Generale din centrul capitalei, cu deplasarea în marș spre eveniment din trei locații: 

  • Complexul Memorial ,,Eternitate”, pe str. Pan Halipa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt; 
  • Academia de Științe pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt; 
  •  str. Vasile Alecsandri de la str. Alexandru cel Bun până la Procuratura Generală.

„În context, în cadrul Primăriei mun. Chișinău a fost desfășurată o ședință cu participarea organizatorilor, în cadrul căreia a fost solicitată excluderea blocării părții carosabile pentru a nu încălca dreptul altor persoane la libera deplasare, propuneri neacceptate de organizatori”, a anunțat Inspectoratul General al Poliției.

În acest context, oamenii legii solicită cetăţenilor (pietoni și conducători auto) să manifeste înţelegere și să țină cont de solicitările forţelor de ordine, inclusiv aferent sistării circulației rutiere pe tronsonul de drum indicat.

Articole asemănătoare

Back to top button