fbpx

Șoferii să se înarmeze cu răbdare! Încă o stradă din capitală se închide pentru o lună

Primăria municipiului Chişinău informează că timp de  o lună va fi suspendat traficul pe str. Alexandru cel Bun din capitală. Este vorba despre perioada 21 iunie – 17 iulie.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Restricționarea traficului are loc în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare. Astfel, nu se va circula în perimetrul străzilor Tighina și Bulgară, iar transportul public va fi redirecționat.

Rutele de microbuz 103, 108, 171, 174 și 188 vor circula de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Mitropolit Varlaam, str. Bulgară, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în perioada indicată nu va fi posibilă deplasare nici pe tronsonul străzii vizate, în perimetrul str. SfatulȚării și Serghei Lazo. Rutele de maxi-taxi nr. 103, 108, 171, 174 și 188 vor circula de pe str. Alexandru cel Bun pe str. Sfatul Țării, str. Sfântul Andrei, str. Serghei Lazo, str. Columna și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Articole asemănătoare

Back to top button