fbpx

„Socialiștii încearcă cu disperare să ne discrediteze”: Maia Sandu, după ce PSRM a sesizat PG în cazul averii secretarului general al Președinției

„Încearcă cu disperare să ne discrediteze”. Este declarația președintei Maia Sandu care se referă la socialiști. Reacția vine după ce PSRM a sesizat Procuratura Generală (PG), dar și Autoritatea Națională de Integritate (ANI)  privind averea secretarului de stat al Președinției, Andrei Spînu. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Acum PSRM încearcă cu disperare să discrediteze echipa și să facă știri false”, a declarat Maia Sandu la postul de televiziune TVR Moldova.

„Mi-aș dori ca cât mai mulți tineri să fie capabili ca el, să poată să muncească și să câștige așa cum a făcut el. Nu să vedem fii de procurori, judecători, politicieni care nu au făcut nimci la viața lor, dar care au venit pe care le pot justifica”, a mai adăugat Sandu cu referire la Spînu.

ZUGO amintește că socialistul Petru Burduja a afirmat că Andrei Spînu ascunde valoarea reală a averii pe care o deține. De cealaltă parte, Spînu afirmă că bunurile pe care le are în proprietate au fost dobândite legal.

Citește și: Secretarul general al Președinției, în vizorul socialiștilor. Un deputat solicită PG și ANI să verifice legalitatea averii lui Andrei Spînu

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button