fbpx

Ședință ad-hoc cu Dodon și Greceanîi la Guvern? Reacția reprezentanților Executivului

Cortegiile lui Igor Dodon și al Zinaidei Greceanîi ar fi fost observate în această seară lângă Executiv. Zona ar fi fost înconjurată se Serviciul Protecție și Pază de Stat, relatează Unimedia, cu referire la un martor ocular.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit sursei citate, persoana ar fi observat cu din una dintre mașini ar fi ieșit președintele în exercițiu și cineva pe care nu l-a recunoscut. Acesta presupune că ar fi vorba despre președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Precizăm că astăzi prim-ministrul a convocat miniștrii în ședință și i-a anunțat la sfârșitul întrunirii că aceasta ar putea fi ultima întrevedere în componența actuală. În același timp, în spațiul public se vehiculează de mai multe săptămâni ca Executivul ar putea cădea sau ar urma să își demisioneze.

Contacta de ZUGO, consilierul lui Ion Chicu, Boris Harea, ne-a comunicat că în ședința Guvernului s-a anunțat pentru mâine întrevederea. Acesta a punctat că nu cunoaște alte informații.

ZUGO a solicitat o reacție și de la purtătoare de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu. Deocamdată nu am primit un răspuns.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

Articole asemănătoare

Back to top button