fbpx

Salariul ajunge și la 50.000 de lei pe lună. Care sunt cele mai bine plătite locuri de muncă vacante din R. Moldova

Cel mai mare salariu oferit de angajatorii din țara nostră, potrivit Topului celor mai bine plătite 100 locuri de muncă vacante înregistrate la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, este cel de 50.000 de lei și este oferit pentru ocuparea funcției de director în cadrul unei companii de produse cosmetice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Topul continuă cu salarii maxime de 20.000 de lei oferite pentru ocuparea unor funcții vacante de consultant (în Ialoveni), mașinist la excavator (Cariera de granit și pietriș din Soroca), geodezist, mecanic auto, inginer programator, șofer autocamion (Ceadîr-Lunga), asamblor lemn și operator la telecomunicații, arată Monitorul Fiscal.

Salariu de 18.000 de lei este propus pentru funcția vacantă de vulcanizator, precum și un salariu de 17,7 mii lei pentru medicul specialist care va fi angajat la Spitalul Clinic Militar Central.

În top urmează salariile maxime de 15.000 de lei pentru funcții vacante ca: diriginte de șantier, manager IT, conducător auto, programator, mecanic auto, șef schimb, electrogazosudor etc.

De asemenea, salarii de 14.000-13.000 de lei se oferă pentru ocuparea locurilor vacante de tehnician, operator de rețea, manager și curier.

O bună parte din angajatori oferă locuri de muncă cu salarii de 12.000 de lei: asistent medical șef (Penitenciarul Nr.3), conducător auto, specialist control risc (Corporația de finanțare rurală Chișinău), inginer laborant, betonist, cusător, taxator, maistru sector, precum și un salariu de 12,2 mii lei pentru funcția vacantă de contabil-șef la SA Drumuri Orhei.

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate la ANOFM este încheiat cu salariile de 10.000 lei propuse pentru funcții precum: arhitect, contabil-șef, programator, conducător auto, inginer, sudor manual, medic veterinar, agent servicii clienți, agent de vânzări etc.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button