fbpx

Reacția Maiei Sandu după accidentul de la Buiucani: „Am dispus astăzi convocarea unei ședințe de urgență”

Maia Sandu a dispus convocarea unei ședințe de urgență la Ministerul de Interne după accidentul de la Buiucani. Totodată, prim-ministra a exprimat condoleanțe rudelor persoanei care a decedat în urma impactului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit oficialei, Moldova este o țară în care riscul de accidente e mult prea mare, iar șoferii încalcă regulile grav și pun viața altora în pericol, dar și evită pedeapsa și retragerea dreptului de a conduce, folosindu-se de corupția din sistemul de justiție.

„Accidentul teribil de la Chișinău este o tragedie care a lovit zeci de familii și a cutremurat întreaga țară. Sunt profund îndurerată și îmi exprim condoleanțele pentru familiile și prietenii victimelor acestui accident. Suntem cu gândul la persoanele grav rănite, care luptă în aceste clipe pentru propria viață, alături de medicii de la urgență.

Am dispus convocarea unei ședințe de urgență, astăzi, la Ministerul Afacerilor Interne pentru a clarifica circumstanțele producerii accidentului, pentru a informa publicul despre toate aspectele și pentru a mobiliza suportul maxim de care au nevoie răniții și familiile celor afectați de această tragedie”, a declarat Maia Sandu.

Articole asemănătoare

Back to top button