fbpx

Reacția lui Ulanov după ce dosarul în privința sa a fost expediat în judecată: Se va finaliza cu un dosar contra Moldovei la CtEDO

Denis Ulanov consideră că ridicarea imunității sale în Parlament a fost o procedură politică. De asemenea, conform deputatului, dosarul său, expediat în judecată, se va finaliza cu o cauză împotriva Republicii Moldova la CtEDO.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ulanov a declarat, după ce a ieșit de la consultările cu Maia Sandu împreună cu membrii fracțiunii parlamentare din care face parte, că niciodată nu și-a ascuns averea și a declarat-o. De asemenea, el a punctat că averea asupra căreia a fost pus sechestru aparține familiei sale și a fost agonisită timp de zeci de ani.

Politicianul urmează să organizeze săptămâna viitoare o conferință de presă. În cadrul ei, acesta intenționează să relateze mai multe detalii despre mersul anchetei.

Precizăm că vineri dimineața în spațiul public au apărut informații precum că dosarul lui Denis Ulanov a fost trimis în judecată. Deputatul este acuzat de „escrocherie” și „spălare de bani” în proporții deosebit de mari, în interesele unei asociații criminale.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button