fbpx

„Raliu” la Ciocana: Un vitezoman fără permis a putut fi liniștit doar cu gaze lacrimogene. Polițiștii au înregistrat cinci încălcări

Un bărbat a fost reținut cu gaze lacrimogene miercuri seara în sectorul Ciocana al capitalei. Acesta nu deținea permis de conducere, dar a urcat la volan, iar când a fost oprit, le-a spus oamenilor legii că a consumat substanțe narcotice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Individul se era volanul unui automobil de marcă Volkswagen și se deplasa cu viteză. Acesta a fost observat de inspectorii de patrulare, însă a ignorat cerința ofițerilor de a opri vehiculul.

Ulterior, bărbatul a fost stopat forțat. În timpul reținerii, acesta nu s-a subordonat polițiștilor, ultimii fiind nevoiți să aplice mijloacele speciale din dotare.

Testele narcologice au indicat rezultat negativ. Bărbatul a fost atras la răspundere contravențională pentru conducerea unei mașini care nu a fost înmatriculată conform legii sau nu a fost supusă reviziei tehnice, șofarea fără permis, exploatarea unei mașinii care nu a fost asigurată de răspundere civilă în modul stabilit, depășirea vitezei și neîndeplinirea de către indicației legale a agentului de circulație. Mijlocul de transport a fost evacuat la parcarea specială.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button