fbpx

Radu Marian: Decizia de deconectare a apei va fi una politică

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Radu Marian, susține că avertizarea primarului general, Ion Ceban, că joi, 24 noiembrie, locuitorii capitalei ar putea rămâne fără apă, este un șantaj.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Kremlin ne șantajează cu gazul, Ceban ne șantajează cu apa!”, a scris Radu Marian pe rețelele de socializare.

Mai mult, deputatul este de părerea că intenția de a majora tariful la apă și canalizare cu 10 lei/m3 (+73%) ar fi nejustificată, și ar reprezenta o încercare a primarului de a mușamaliza încălcările ce au avut loc la Apă-Canal.

Primarul vrea să ascundă fărădelegile și incompetența care au avut loc la Apă-Canal în timpul mandatului său cu această majorare horror”, a adăugat Marian.

Deputatul PAS nu exclude necesitatea de a ajusta tariful, dar Agenția Națională de Reglementare în Energetică ar trebui să ia astfel de decizii în baza datelor și cifrelor.

Premier Energy a anunțat deja că nu va deconecta punctele strategice ale Apă-Canal. Cunoaștem deja că Apă-Canal și Premier-Energy au agreat un plan de reeșalonare a datoriilor. Așa că orice decizie de deconectare a apei va fi una politică și va aparține exclusiv primarului”, a concluzionat Radu Marian în postare.

Amintim că Ion Ceban a dat un avertisment de deconectare a cetățenilor de la apă, în data de 24 noiembrie.

 

Articole asemănătoare

Back to top button