fbpx

Procuratura s-a autosesizat cu privire la aflarea unor procurori în incinta unui local din Chișinău care activa contrar deciziei CNESP

Procuratura Generală informează că s-a autosesizat ca urmare a apariției în mass-media a informației cu privire la faptul aflării unor procurori în incinta unui local din capitală, contrar măsurilor impuse de către Comisia Națională Excepțională pentru Sănătate Publică, privind restricțiile de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Materialele jurnalistice pe acest caz, au fost transmise conform competenței funcționale, Inspecției procurorilor din subordinea Procuraturii Generale pentru a verifica eventualitatea implicării unor angajați ai Procuraturii în cadrul acestui incident.

Despre măsurile întreprinse și soluția dispusă de Inspecția procurorilor vom informa opinia publică la momentul luării deciziei pe acest caz.

Mai mult ca atât, ținem să precizăm că, toate circumstanțele cazului sesizat în mass-media sunt investigate de către poliție conform competenței, în colaborare și cu suportul instituției Procuraturii.

Totodată, informăm opinia publică că, toate cazurile pretinse a fi ilegale vor fi supuse investigațiilor, cu respectarea principiului egalității persoanelor, indiferent dacă subiecții ce urmează a fi investigați sunt angajați ai Procuraturii”, se arată într-un comunicat de presă.

Vezi și: Verificările Poliției în mai multe localuri din Chișinău. Imagini din clubul de noapte în care au fost blocate peste 100 de persoane

Amintim că, în acest weekend, Poliția s-a deplasat în sectoarele municipiului Chișinău și suburbii, cât și în raioanele din zonele Nord, Centru și Sud ale țării, unde, în intervalul de timp 21:00 – 02:00, au efectuat activități de monitorizare privind respectarea măsurilor CNESP, în special zonele de agrement și cluburile de noapte.

Potrivit informaților apărute în spațiul public, incidentul s-a petrecut la clubul de noapte „ATTICO”, de pe strada Nicolae Dimo, din sectorul Rîșcani al capitalei, unde avea loc o petrecere privată cu peste 400 de oameni, printre care se aflau mai mulți acuzatori de stat din cadrul Procuraturii municipiului Chișinău, oficiul Ciocana, magistrați din cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, dar și ofițeri din cadrul Centrului Național Anticorupție.

Articole asemănătoare

Back to top button