fbpx

Procesul de studii la ASEM revine cu prezenţă fizică. Organizarea sesiunii de iarnă se va desfășura în format hibrid

Procesul de studii la Academia de Studii Economice (ASEM) revine cu prezență fizică. Potrivit administrației, decizia a fost luată în baza hotărârii Comisiei Extraordinare de Sănătate publică a municipiului Chișinău nr.48 din 23 noiembrie 2021 și în baza deciziei Consiliului de Administrație al ASEM.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Organizarea procesului de studii (ore de curs, lecții practice, de laborator, seminare etc.) la ciclul I, licență, din data de 29 noiembrie 2021, revine cu prezența fizică a studenților în sălile de studii, cu respectarea strictă a normelor de protecție personală și a celor din jur.

Organizarea sesiunii de iarnă de examinare, se va desfăşura în format hibrid, online și cu prezența fizică, la propunerea profesorului, responsabil de curs, și prin coordonarea și acordul conducerii facultății.

Organizarea procesului de studii la ciclul II, masterat, se va desfăşura în regim hibrid (online și față în față, cu prezența fizică a studenților), cu respectarea strictă a normelor de protecție personală și a celor din jur”, informează instituția.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button