fbpx

Președinția ar putea veni la Curtea Constituțională cu stenograma ședinței CSS după sesizarea lui Stoianoglo

Președinția ar putea veni la Curtea Constituțională (CC) cu stenograma ședinței Consiliului Suprem de Securitate (CSS) după sesizarea lui Stoianoglo. Cel puțin așa afirmă deputatul PAS Vladimir Bolea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Declarațiile au fost făcute de parlamentar în studioul JurnalTV. Vicepreședintele formațiunii afirmă că documentul va fi prezentat dacă se va solicita. Totodată, el reiterează că locul procurorului general este în cadrul CSS.

„Altă modalitate de a demonstra că au fost sau nu făcute astfel de declarații nu există. Locul Procurorului General este în componența Consiliului Suprem de Securitate. Noi am declarat în repetate rânduri că fenomenul corupției este cel mai mare atentat la securitatea națională și Procuratura Generală este un instrument de luptă cu acest flagel”, a punctat el.

Amintim că miercuri Stoioanoglo s-a adresat la Înalta Curte cu o sesizare privind verificarea constituționalității includerii procurorului general în componența CSS. În document se invoca faptul că Maia Sandu ar fi vorbit reprezentanților Procuraturii despre lipsa urmăririlor penale pe numele unor lideri ai opoziției.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button