fbpx

„Practicile părtinitoare și partizane din Dealul Schinoasei vor înceta”. Vlad Țurcanu, după ce a fost numit director general al TRM

După ce Vlad Țurcanu a fost desemnat de către Parlament în funcția de director general al „Teleradio-Moldova” (TRM), jurnalistul a venit cu un mesaj de mulțumire adresat deputaților care i-au oferit votul de încredere, dar și opoziției. Totodată, acesta asigură cetățenii că „va scoate „Teleradio-Moldova” din paragina materială în care se găsește, în ideea de a-i imprima un aspect modern”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Parlamentul Republicii Moldova m-a numit astăzi în funcția de director general al Companiei „Teleradio-Moldova”, pentru un mandat de 7 ani. Le mulțumesc doamnelor și domnilor deputați pentru încredere, inclusiv opoziției, care a avut față de mine o atitudine constructivă la audierile desfășurate în comisia de specialitate și cea pentru numiri și imunități”, se arată în mesajul noului director TRM.

Vlad Țurcanu transmite cetățenilor că „practicile părtinitoare și partizane din Dealul Schinoasei vor înceta, făcând loc unor standarde profesionale recunoscute în lumea civilizată”.

„Îi asigur pe toți actorii politici de faptul că vor avea la radioteleviziunea publică o reprezentare corectă, corespunzătoare anvergurii și poziției lor în societate. Îi înștiințez pe toți cetățenii că practicile părtinitoare și partizane din Dealul Schinoasei vor înceta, făcând loc unor standarde profesionale recunoscute în lumea civilizată, astfel încât această instituție să-și recapete bunul nume de odinioară”, mai punctează Vlad Țurcanu.

„De asemenea, cu sprijinul autorităților și al partenerilor internaționali, vom încerca să scoatem „Teleradio-Moldova” și din paragina materială în care se găsește, în ideea de a-i imprima un aspect modern. Angajații de la Radio Moldova și Moldova 1 merită condiții decente de lucru, pentru a putea, la rândul lor, să furnizeze publicului emisiuni de calitate. Transformările structurale pe care le avem în vedere au menirea să reconfigureze din temelii această instituție, ca să poată răspunde așteptărilor pe care le are societatea. În definitiv, prin eforturi comune, „Teleradio-Moldova” are șansa să devină o platformă mediatică atractivă atât pentru profesioniștii din domeniu, cât și pentru ascultători și telespectatori”, conchide jurnalistul.

Amintim că jurnalistul Vlad Țurcanu a fost desemnat vineri, 3 decembrie, de către Parlament în funcția de director general al „Teleradio-Moldova”, pentru un mandat de șapte ani.

Numirea sa în funcție a fost susținută de 58 de deputați (57 de la PAS și unul de la BECS).

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button