fbpx

Poți fugi, dar nu te poți ascunde. Un tânăr din Cahul, care a trecut ilegal frontiera acum 3 ani, a fost găsit de polițiști chiar în satul de baștină

Un tânăr moldovean de 25 de ani, dat în urmărire națională pentru săvârșirea infracțiunii de încălcare a frontierei de stat, a fost reținut într-o localitate din raionul Cahul.

Deși cunoștea că este căutat de polițiștii de frontieră a încercat să se eschiveze de la răspunderea penală, ascuzându-se o perioadă de timp la niște cunoscuți din satul vecin celui din care era originar.

Ofițerii de investigații din Direcția regională SUD l-au identificat și reținut ieri, în localitatea de baștină – Gavanoasa din raionul Cahul.

Din informațiile deținute, cu circa trei ani în urmă, pe numele acestuia a fost pornită o cauză penală pentru traversarea ilegală a frontierei de stat. Conform prevederilor legale tânărul urma să achite o amendă în mărime de până la 750 unităţi convenţionale, să lucreze neremunerat în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore sau să stea după gratii până la 2 ani.

Articole similare

Close