fbpx

Pomul de Crăciun va fi instalat în capitală până pe 10 decembrie. Vânzarea produselor alimentare și concertele – interzise

Pomul de Crăciun va fi instalat în capitală până pe 10 decembrie. Responsabilii din cadrul Primăriei au discutat subiectul în cadrul ședinței de astăzi, precizând că în toate sectoarele orașului urmează să fie amenajate în această perioadă spații tematice, dedicate sărbătorilor de iarnă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Clopotnița din fața Catedralei a fost deja cuprinsă de luminițe. Chiar dacă anterior premierul Ion Chicu anunța că din cauza pandemiei nu vom avea brad în fața Guvernului, autoritățile publice locale au decis, totuși, să instaleze pomul de Crăciun și să aprindă luminițele.

Chiar și așa, în spațiile unde va fi creată atmosfera de sărbătoare se interzic concertele, târgurile, iarmaroacele, dar și comercializarea produselor alimentare. Muzica tematică, însă, se pare că nu va lipsi și va fi inclusă pe fundal, la boxe sau difuzoare.

Precizăm că, în anii precedenți, la Chișinău au fost organizate mai multe ediții ale târgului de Crăciun, inclusiv în scuarul Catedralei și pe str. 31 August 1989. În aceste locuri erau aduse caruseluri, se amenajau patinoare și se desfășurat zeci de concerte în perioada sărbătorilor de iarnă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button