fbpx

Poliția a pornit un proces penal după stropirea cu verde de briliant a vicepreședintelui raionului Sîngerei

Poliția a pornit un proces penal după stropirea cu verde de briliant a vicepreședintelui raionului Sîngerei. Informația a fost confirmată pentru ZUGO de ofițera de presă a Inspectoratului ocal de Poliție, Ina Moscaliuc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ei, incidentul a avut loc marți seara. În jurul orei 18:15, oamenilor legii li s-a comunicat că vicepreședintele raionului, Tudor Tutunaru, a fost stropit în ochi, de câteva persoane, cu o substanță de culoare verde.

„Trei reprezentanți ai unui partid politic, de comun cu președintele oficiului teritorial al aceluiași partid, în jurul orei 18.00, au mers la domiciliul vicepreşedintelui raionului Sîngerei. Aflându-se la intrare în gospodăria acestuia, l-au stropit cu verde de briliant, motivând că s-ar fi vaccinat împotriva virusului COVID-19 şi nu a dat posibilitatea să se vaccineze medicii, conform etapelor stabilite de Ministerul Sănătății.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, ne-a relatat Ina Moscaliuc.

Precizăm că, marți seara, Tutunaru a fost abordat de membrii Partidului Pace, condus de Gheorghe Cavcaliuc. Membrii formațiunii l-au stropit cu verde de briliant. Ca urmare, funcționarul a ajuns la spital, iar potrivit colegilor lui, riscă să își piardă vederea.

Reprezentanții Platformei DA afirmă că vor acționa în judecată PACE, iar Gheorghe Cavcaliuc se declară pregătit pentru un eventual proces. În același timp, el a dat de înțeles în cadrul unei emisiuni televizate că acțiuni similare ar putea urma.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button