fbpx

Plîngău, despre învestirea lui Bolea în funcția de ministru al Agriculturii: „Flori, lipsă de transparență, tăcere incomodă”

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr (DA), Dinu Plîngău, afirmă că vestea cu privire la schimbarea ministrului Agriculturii și Industriei Alimentare l-a bucurat și „a rămas satisfăcut” de faptul că Viorel Gherciu, fostul ministru, va fi înlocuit cu Vladimir Bolea.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„M-am bucurat când am aflat ieri că va fi schimbat ministrul agriculturii și sigur am rămas satisfăcut de vestea că locul domnului Gherciu va fi preluat de Vladimir Bolea. Trist însă a fost să văd această procedură, această umilință făcută în raport nu cu ministrul, ci cu întreaga instituție, ramură, dacă vreți.

Când nici măcar deja fostul ministru nu știa azi că va fi schimbat. Flori, lipsă de transparență și un pic de tăcere incomodă. Sigur, remanieri trebuie făcute nu doar în agricultură. Miniștrii Spînu și Gaibu sunt mult mai demni de schimbat”, a scris Dinu Plîngău într-o postare.

Amintim că Republica Moldova are un nou ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare. Deputatul PAS, Vladimir Bolea, a depus jurământul în dimineața zilei de 8 iulie, în calitate de ministru.

La depunerea jurământului au fost prezente Maia Sandu și Natalia Gavrilița, care l-au felicitat pe Bolea și i-au urat mult succes.

Vezi și: Cum a aflat Viorel Gherciu că va fi înlocuit? „Este o decizie politică”

Articole asemănătoare

Back to top button