fbpx

Pieton, tamponat la Vadul lui Vodă. Bărbatul a decedat pe patul de spital

Un pieton a fost tamponat marți seara la Vadul lui Vodă. El a ajuns la spital după ce șoferul unui Fiat l-a lovit când traversa regulamentar strada.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Impactul a avut loc în jurul orei 20:00, a precizat pentru ZUGO Svetlana Scripnic, ofițera de presă a Poliției capitalei, Conform ei, șoferul are 59 de ani, iar pietonul – 54.

La fața locului a intervenit Poliția și un echipaj medical. Victima a fost preluată și transportată la spital, însă s-a stins din viață marți dimineața.

Imediat la fata locului a fost orientat un echipaj al poliției și ambulantă care a preluat victima cu diverse traumatisme. În același timp, conform unor surse ale deschide.md, la volanul automobilului s-ar fi aflat un angajat al Ministerului de Interne.

s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 54 de ani. Dânsul traversa strada când a fost lovit de un automobil de marca Fiat. Potrivit surselor deschide.md, automobilul ar fi fost condus de un ofițer principal al Serviciului Tehnologii Informaționale al MAI.

Oamenii legii au inițiat un proces penal. Dacă vina șoferului va fi demonstrată, el riscă șapte ani de pușcărie și anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button