fbpx

Partidul fostului premier Ion Chicu și-a desemnat candidatul pentru fotoliul de primar al Chișinăului

Ex-premierul Ion Chicu, președintele Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei, și-a desemnat candidatul la funcția de primar al municipiului Chișinău. Este vorba despre Anatol Usatîi, vicepreședintele formațiunii și ex-ministru al Economiei și Infrastructurii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul ședinței Consiliului Politic Național al PDCM din 12 noiembrie 2022, s-a decis:

1. Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei va participa la alegerile generale locale din Republica Moldova din anul 2023;

2. Dl Anatol Usatâi, vicepreședinte PDCM, ex-ministru al Economiei și Infrastructurii, a fost aprobat în calitate de candidat al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei la funcția de Primar General al mun. Chișinău”, a anunțat Ion Chicu duminică, 13 noiembrie.

Aminitm că, Anatol Usatîi a deținut funcția de ministru al Economiei și Infrastructurii în perioada noiembrie 2019 – martie 2020. Acesta a revenit în funcție în septembrie 2020, după aproape 8 luni. după ce premierul Ion Chicu a revocat din funcție mai mulți reprezentanți din Guvern ai Partidului Democrat din Moldova.

Pe lângă Anatol Usatîi, în cursa pentru alegerile locale din municipiul Chișinău din 2023, a mai intrat și Ruslan Codreanu, care și-a anunțat candidatura la 22 octombrie.

Articole asemănătoare

Back to top button