fbpx

Ruslan Codreanu va candida în 2023 la șefia Primăriei Chișinău

Fostul primar interimar al capitalei Ruslan Codreanu va candida în 2023 la șefia primăriei Chișinău, anunță formațiunea într-un comunicat de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Astăzi, 22 octombrie, a avut loc congresul extraordinar al Partidului Puterea Oamenilor. Iar în cadrul evenimentului au fost decise mai multe aspecte legate de acțiunile viitoare ale partidului, printre care și desemnarea lui Ruslan Codreanu drept candidat al partidului pentru funcţia de primar general al municipiului Chișinău pentru alegerile locale din 2023”, se arată în comunicat.

Amintim că Ruslan Codreanu a ocupat funcția de primar interimar al Chișinăului din vara anului 2018, atunci când scrutinul câștigat de Andrei Năstase nu a fost validat. În 2019, Codreanu a fost demis din funcția de primar interimar, dar și din cea de viceprimar.

La alegerile locale generale din 2019, Ruslan Codreanu a vrut să revină la șefia Primăriei, însă Consiliului electoral al circumscripției electorale municipale Chișinău a refuzat să-l înregistreze în calitate de candidat independent, invocând mai multe încălcări depistate la completarea listelor de subscripție.

Articole asemănătoare

Back to top button