fbpx

Participă în pre-acceleratorul online pentru studenți și liber profesioniști Dreamable. Învață, generează idei și lansează un startup tehnologic

Organizația Dreamups lansează un nou pre-accelerator online – Dreamable, dedicat tinerelor și tinerilor, liberilor profesioniști și studenților ce vor să se inițieze în domeniul antreprenoriatului. Pre-acceleratorul online Dreamable își propune popularizarea inovației, modelelor de business scalabile și crearea afacerilor cu misiune în rândul tinerilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dreamable va dura două luni și cuprinde sesiuni săptămânale livrate de mentori locali, unde participantele/ții vor identifica probleme proprii și din comunitate, pentru care vor genera soluții inovatoare și tehnologice. Soluțiile propuse vor fi de folos pentru beneficiari potențiali, atât pentru regiunea locală, cât și pentru audiența internațională.

Tinerii vor dezvolta propriul concept de afacere, executând sarcini practice și vor fi ghidați de cei mai buni experți. La fel, participanții vor participa la sesiuni de mentorat unde vor primi feedback și comentarii de la mentorii programului. Într-un final, tinerii vor avea cunoștințe fundamentale despre antreprenoriatul tehnologic pentru ca aceștia să poată lansa propriul startup tehnologic.

De ce trebuie să participi în Dreamable?
Într-o perioadă de două luni vei învăța cum să dezvolți o afacere tehnologică de la zero, vei construi un concept de afacere și vei învăța cum să-l prezenți viitorilor parteneri și investitori.

Vei participa la sesiuni săptămânale livrate de către mentori locali, vei genera idei inovatoare și tehnologice, care vor rezolva probleme mărețe proprii sau din comunitatea ta.

Pentru cine este acest program?

Programul este gândit pentru tinerele și tinerii care vor să se inițieze în domeniul antreprenoriatului tehnologic, preponderent studenți și liber profesioniști cu sau fără o idee de afacere.

Programul este unul potrivit pentru a înțelege la modul practic cum poți identifica o idee, cum să găsești potențiali clienți, cum să-ți promovezi produsul/serviciul dezvoltat, cum creezi un prototip și primul Minimum Viable Product, ce strategii de vânzări sunt potrivite și cum să-ți prezinți ideea ta în fața investitorilor.

Ce vei obține dacă te înscrii în Dreamable?

  • Programul este structurat în opt module esențiale pentru a dezvolta un startup scalabil de succes: vei învață totul despre startup-uri scalabile, de la cum să găsești o idee potrivită, un model de business viabil până la cum să faci marketing și să lansezi afacerea;

  • Tinerele și tinerii vor avea acces la sute de resurse și materiale educaționale relevante;

  • Participantele și participanții vor avea posibilitatea să cunoască și să lucreze în grup cu alți participanți din program.

Ce se întâmplă la sfârșitul pre-acceleratorului?
Tinerii din program se vor alătura comunității de fondatori și absolvenți care vor primi asistență din partea rețelei noastre de mentori și antreprenori. De asemenea, vor fi primii care vor avea acces la viitoarele oportunități de dezvoltare a afacerii.

Taxa de participare în program este doar de 799 MDL. Aplicările sunt deschise până pe data de 09 MAI, ora 23:59, detalii pe dreamable.md

Dreamable este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, partener general – Orange Systems.

Articole asemănătoare

Back to top button