fbpx

Parlamentul a aprobat cererea de demisie a Nataliei Moloșag

Deși în această dimineață Natalia Moloșag a anunțat că solicită anularea cererii de demisie, în cadrul ședinței Parlamentului, deputații au aprobat cererea de demisie din funcția de Avocată a Poporului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

ZUGO amintește că Moloșag a solicitat anularea cererii de demisie din funcție, adăugând că „decizia respectivă a fost luată urmare a constatărilor controlului general asupra patrimoniului Oficiului Avocatului Poporului, desfășurat în cadrul instituției în perioada 11 octombrie – 08 decembrie 2021 de către comisia de inventariere”.

Amintim că Natalia Moloșag și-a depus cererea de demisie pe 2 decembrie, după ce a fost implicată într-un conflict de interese. Aceasta a fost surprinsă de mai multe ori, în spațiul public, inclusiv la evenimente organizate de către Oficiul Avocatului Poporului, alături de Dumitru Godorog, un cetățean pe care anterior l-a apărat în instanța de judecată și care a fost condamnat pentru proxenetism în anul 2017 la 4 ani închisoare, cu suspendarea condiționată a executării pedepsei, pe o perioadă de probațiune de 3 ani.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button