fbpx

O săptămână la dispoziție pentru demontarea panourilor publicitare din Chișinău. Ceban: „Cei care vor încălca prevederile legale vor fi sancţionaţi”

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, a cerut în cadrul şedinţei operative a serviciilor Primăriei, demontarea imediată a dispozitivelor publicitare stradale care au fost amplasate ilegal. Pentru acest lucru, responsabilii au la dispoziție o săptămână, iar cei care vor încălca prevederile legale vor fi sancţionaţi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Aspectul oraşului are de suferit din cauza că este împânzit de panouri publicitare de toate culorile şi formele, amplasate haotic pe garduri şi clădiri, pe alocuri vedem câte două-trei nivele”, spune edilul-șef.

În acest sens, Ion Ceban le-a solicitat viceprimarilor Victor Chironda şi Ilie Ceban să monitorizeze situaţia. Totodată, primarul a cerut să i se prezinte peste 10 zile un raport din partea Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare despre faptul unde şi cum a fost amplasată publicitatea stradală în Chişinău.

„Vreau să văd care a fost necesitatea amplasării fiecărui panou publicitar şi dacă acesta este autorizat. Asta deoarece multe panouri publicitare prezintă pericol pentru cetăţenii capitalei şi îngrădesc vizibilitatea şoferilor”, a subliniat Ceban.

Articole asemănătoare

Back to top button