fbpx

O femeie din Strășeni ar putea avea coronavirus. Pacienta a revenit recent din Italia

O femeie din Strășeni, în vârstă de 38 de ani, ar putea fi infectată cu virusul Covid-19. Pacienta a revenit recent din Italia și are simptome asemănătoare bolii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aceasta este izolată și a făcut testul la gripă, însă el s-a dovedit a fi negativ. Actualmente, medicii așteaptă rezultatele testului pentru identificarea coronavirusului, relatează unimedia.info, cu referire la Cristina Stratulat, consilieră la Ministerul Sănătății.

Conform sursei citate, rezultatele urmează să fie gata în câteva ore. Am încercat să contactăm responsabilii de la minister pentru a afla mai multe detalii, dar aceștia nu ne-au răspuns la telefon.

Precizăm că, Ministerul Sănătății a anunțat anterior că ieri și azi în țară nu au intrat persoane care să prezinte simptome ale coronavirusului. În ultimele 48 de ore în Moldova au intrat peste 1000 de persoane care au venit din Italia. În același timp, conform Ministerului de Externe, o moldoveancă este plasată în carantină în Italia după ce a îngrijit o bătrână care a decedat din cauza coronavirusului.

Articole asemănătoare

Back to top button