fbpx

O femeie ar fi fost violată de un vecin, chiar în gospodăria concubinului

O femeie din Rezina ar fi fost violată de un vecin, chiar în gospodăria concubinului ei. Incidentul s-a petrecut în seara zilei de joi, 14 ianuarie, în localitatea Tarasovca.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Rezina, Elena Băetrău, apelul la serviciul 112 a fost efectuat la ora 21:15, de un bărbat de 57 de ani, care era concubinul femeii de 30 de ani.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că presupusul incident s-ar fi petrecut în urmă ce femeia, concubinul ei și un vecin ar fi sărbătorit și consumat băuturi alcoolice. Concubinul femeii ar fi plecat să ajute un consătean, iar aceasta a rămas acasă împreună cu vecinul.

Revenit acasă, bărbatul i-a auzit strigătele de ajutor ale femeii, care se afla al sol în pielea goală alături de vecin. Potrivit presupusei victime, vecinul ar fi chemat-o la o discuție, iar după ar fi forțat-o să întrețină relații sexuale cu acesta.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal, iar persoana suspectă de viol a fost reținută pentru 72 de ore. Oamenii legii urmează sp stabilească toate circumstanțele.

Articole asemănătoare

Back to top button