fbpx

„Nu vreau să fiu nimănui povară”: Biletul de adio pe care l-a lăsat Iurie Sadovnic

„Nu vreau să fiu nimănui povară”. Este o parte din mesajul de adio al interpretului Iurie Sadovnic pe care l-a lăsat înainte să își pună capăt zilelor. Acesta ar fi scris pe o foaie că are „prea multe boli”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Amintim că interpretul s-a fi împușcat în cap în după-amiaza zilei de luni, 7 iunie. Tragedia s-a produs în sectorul Botanica al capitalei.

„Într-un apartament din sectorul Botanica a fost depistat cadavrul unui bărbat. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor fiind solicitat și medicul legist. Ajunși la față locului, polițiștii au stabilit că apelul a fost făcut de către soția bărbatului”, transmit oamenii legii.

„Polițiștii au stabilt că bărbatul în vârstă de 69 ani și-a aplicat o plagă prin împușcătură în regiunea capului această fiind fatală. Femeia a comunicat că acesta  a rămas de unul singur acasă, iar cînd ea s-a întors acasă l-a găsit decedat. Armă  era deținută legal de către bărbat. La examinare de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate decât cele cu care s a ales în urmă împușcăturii”, se mai arată în mesajul Poliției.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Iurie Sadovnic s-a născut pe 14 decembrie 1951, în satul Jura, din Râbniţa, şi a copilărit în comuna Susleni, Orhei.

Sadovnic a fost unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți începând cu anii ’70.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale sunt: „Andrii Popa”, „Măicuţa”, „Mi-e dor de tine, mamă”, „În limba ta”, „Demnitate”, „Duminică”, „Dragă Otee!”.

Artistul a fost decorat cu titlurile de „Artist emerit”, „Artist al Poporului”, „„Meritul Civic”, „Ordinul Republicii” şi a fost laureat al Premiului Naţional.

Articole asemănătoare

Back to top button