fbpx

Nu reușise să împlinească nici un anișor. Un bebeluș de 10 luni a murit în drum spre spital, după ce a căzut din cărucior

Un bebeluș de doar 10 luni s-a stins din viață, chiar în timp ce era dus la spital. Totul s-a întâmplat după ce, în dimineața zilei de 31 iulie, copilul a căzut din cărucior și s-a lovit la cap. Cazul tragic a fost înregistrat în satul Valea Mare, raionul Ungheni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, micuțul ar fi fost lăsat fără supraveghere în curtea casei.

„În urma acestui incident, copilul s-a ales cu excoriaţii în regiunea frunţii şi a nasului. Mama acestuia, în vârstă de 25 de ani, nu s-a adresat inițial după ajutor medical, deoarece considerase că nu a fost o lovitură puternică. Pe parcursul zilei de ieri, 1 august, în jurul orei 14:50, din cauza că copilul se simţea rău, avea febră şi răsufla greu, a mers la centrul de sănătate pentru acordarea ajutorului medical, iar – până a ajuns, din nefericire – copilul a decedat”, a declarat Bețivu, pentru deschide.md.

Pentru a fi soluționat conform legislației, cazul va fi investigat în continuare de către IP Ungheni.

În contextul în care, zilele acestea, au fost înregistrate mai multe cazuri în care copiii au avut de suferit în anumite accidente, dar și în conformitate cu recomandările specialiștilor, ZUGO vă recomandă să fiți prudenți cu micuții voștri, nu-i lăsați fără supraveghere, iar – în momentul când acesta se accidentează sau prezintă anumite simptome de boală – adresați-vă cât mai curând unui medic.

Articole asemănătoare

Back to top button