fbpx

Nu poți restricționa dragostea! După ce a primit interdicție, un tânăr din Ucraina a trecut clandestin hotarul Republicii Moldova pentru a-și vedea iubita

Autoritățile din Ucraina nu au autorizat trecerea frontierei de stat de către un tânăr. Totuși, dorul pentru iubita care se afla în Moldova l-ar fi motivat să încalce legislația.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Polițiștii de frontieră din Tudora au reținut persoana în timp ce traversa clandestin hotarul moldo-ucrainean. Cazul a fost înregistrat pe 23 februarie, în jurul orei 02:00.

Grupa de intervenție a reținut individul la linia de frontieră, pe direcția localităților Palanca – Udobnoe. Bărbatul are 28 de ani și viza de domiciliu în orașul Ismail.

Tânărul a precizat că a încercat anterior să intre legal în Republica Moldova, însă fără succes, fiindu-I de fiecare dată refuzată autorizarea trecerii frontierei din partea ucraineană. În cele din urmă, acesta și-ar fi propus să ajungă la iubita din localitatea Palanca pe căi ilegale.

Actualmente, cetățeanul ucrainean este reținut și plasat în izolatorul de detenție provizorie al Inspectoratului de Poliție Căușeni. Pe numele lui au fost inițiate cercetări penale.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button