fbpx

„Nu ne furați Crăciunul!”. Cât vor costa în acest an decorațiunile de sărbătoare din Chișinău

În acest an, Orășelul de Crăciun va fi amplasat în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN). În zilele următoare va fi amenajat și bradul. Autoritățile vor informa ulterior despre programul sărbătorilor de iarnă și ziua lansării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Primăriei mun. Chișinău, decorațiunile din tot orașul vor costa aproximativ cât consumul unui bloc de locuit cu 25 de apartamente.

„Nu ne furați Crăciunul! În pofida tuturor circumstanțelor deloc ușoare, noi toți, mai ales cei mici, avem nevoie să simțim spiritul sărbătorilor de iarnă! La organizarea sărbătorilor de iarnă avem și parteneri care ne vor dona generatoare electrice pe care le vom folosi, iar la final le vom da instituțiilor educaționale din capitală”, transmite edilul capitalei.

Primăria Chișinău va amenaja tradițional Târg de Crăciun în centrul capitalei, dar și în alte sectoare.

„Toate orașele lumii deja au îmbrăcat haine de sărbătoare. Oamenii nu trebuie să fie nevoiți să plece din țară și din capitala noastră pentru a vizita alte orașe în perioada sărbătorilor. Ne-am fi dorit să organizăm mult mai mult, să amenajăm mai multe locații și să fie organizate mai multe proiecte, dar nici nu putem să ignorăm sărbătorile, nu ar fi corect față de cetățenii noștri. Sărbătorile de Crăciun vor fi simțite și la Chișinău”, a adăugat Ceban.

Articole asemănătoare

Back to top button