fbpx

Noi majorări la benzină și motorină. Pot costa mai mult decât euro și dolarul

Benzina și motorina pot costa mai mult decât euro și dolarul. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit prețurile maxime care pot fi afișate de comercianți.

Așadar, pe 8 octombrie, prețul benzinei nu poate depăși 21,06 lei. Motorina poate să coste cel mult 17,95 lei la stațiile de alimentare din țară.

Creșterea poate fi de maxim 8 și 11 bani. De menționat este că plafonul care se va stabili vineri va fi valabil și pe parcursul weekendului.

Amintim că Parlamentul a decis recent că ANRE va stabili prețurile maxime de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard în fiecare zi lucrătoare. Acestea vor fi valabile cu începere de la ora 00:01 pentru ziua/zilele următoare celei/celora în care au fost stabilite.

În conformitate cu reglementările aprobate, se interzice comercializarea cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard la un preț ce depășește prețul maxim stabilit de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button