fbpx

Moldovenii care pleacă peste hotare sunt îndemnați să ocolească șapte puncte de trecere a frontierei. Activitatea lor a fost sistată din cauza condițiilor vremii

Șapte puncte de trecere a frontierei și-au sistat aseară activitatea. Acestea nu vor funcționa temporar din cauza condițiilor nefavorabile ale vremii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sistările activității sunt legate de faptul că vântul puternic a creat defecțiuni tehnice și a cauzat întreruperea curentului electric în țările vecine. Actualmente, nu activează punctele de trecere de la: Giurgiulești-Reni, Etulia, Cișmichioi, Vulcănești, Mirnoe, Ceadîr-Lunga 2, Larga. Totodată, se precizează că la vama Giurgiulești-Galați partea română menține restricția de autorizare a trecerii camioanelor pe teritoriul României.

Autoritatea îndeamnă călătorii să manifeste înțelegere și răbdare la situația creată, optând pentru punctele de trecere din apropierea celor nefuncționale, iar dacă nu este o urgență, aceștia sunt rugați să amâne călătoriile până la îmbunătățirea condițiilor climaterice.

Articole asemănătoare

Back to top button