fbpx

Moldovean, reținut în Rusia după ce ar fi intrat pe geam și ar fi înjunghiat iubitul fostei. Femeia nici măcar nu s-a trezit

Un moldovean a fost reținut în Rusia după ce a mers la Poliție și a recunoscut că ar fi înjunghiat actualul iubit al fostei prietene. Acesta și-ar fi recunoscut fapta, convins de femeie.

Ministerul rus de Interne precizează că suspectul de 28 de ani și tânăra au locuit împreună patru ani. După separare, femeia a început o nouă relație cu bărbatul omorât.

Crima a avut loc în mai în orașul Ekaterinburg. Individul ar fi intrat pe geam în locuința unde se afla cuplul și ar fi înjunghiat bărbatul de cel puțin 14 ori, potrivit presei locale. După primele lovituri victima ar fi încercat să se apere, însă apoi a decedat din cauza leziunilor suportate.

Conform anchetatorilor, femeia nici măcar nu s-ar fi trezit în timp ce iubitul ei era ucis. Ulterior ea ar fi fost ridicată din pat de bănuit, care i-a cerut să îl urmeze.

Ulterior, ei s-ar fi ascuns într-un sat, dar femeia l-ar fi convins pe suspect să își recunoască fapta. El a mers la Poliție și a depus declarațiile corespunzătoare, iar acum riscă 15 ani de pușcărie.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button