fbpx

Minora găsită în parcul Valea Trandafirilor se află în comă. Medicii sunt rezervați referitor la șansele de supraviețuire

Minora găsită inconștientă în parcul Valea Trandafirilor este în comă. Conform ProTV, medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire a copilei.

Potrivit sursei citate, fetița de doar 13 ani a suferit traumatisme ale coloanei vertebrale. Aceasta mai are și mandibula fracturată, iar doctorii au fost nevoiți să o resusciteze.

Doctorii nu au precizat, însă, cauzele care ar fi putut cauza traumatismele. EI au punctat că organele de drept urmează să stabilească circumstanțele în care adolescenta le-a suportat.

Amintim că, anterior, în presă au apărut informații precum că minora a căzut de la înălțime, era în stare inconștientă și ar fi zăcut timp de 24 de ore. De asemenea, se vehicula și despre câteva persoane reținute de Poliție, însă, contactați de ZUGO, oamenii legii nu au oferit deocamdată precizări la subiect, ci doar au confirmat că adolescenta a fost găsită inconștientă și internată.

Articole asemănătoare

Back to top button