fbpx

Minoră de 13 ani, găsită inconștientă într-o clădire din parcul Valea Trandafirilor. Trei tineri, reținuți

O minoră de 13 ani a fost găsită inconștientă într-o clădire părăsită din parcul Valea Trandafirilor, sectorul Botanica al capitalei. Fata a fost transportată la spital în stare gravă. Informația a fost confirmată pentru ZUGO de ofițera de presă, Svetlana Scripnic.

Victima a fost identificată luni, 14 iunie, în jurul orei 12:30, după ce o persoană a alertat Poliția. Aceasta se afla în stare inconștientă în clădirea părăsită a fostului club de noapte „MALS”, unde anterior s-a aflat Centrul de Tineret „Iuri Gagarin”, din parcul Valea Trandafirilor.

În același timp, sursele Deschide.MD relatează că fata ar fi zăcut acolo, în lenjerie și în stare de inconștiență, de aproximativ 24 de ore. Dânsa a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital în stare gravă fiind internată în secția de reanimare.

Ulterior, pe urme fierbinți, în acest caz polițiștii de la IP Botanica au identificat trei suspecți, cu vârste de 19 și 20 de ani, care au fost reținuți pentru 72 de ore.

Aceleași surse susțin că în această dimineață starea de sănătate a victimei s-ar fi ameliorat, iar aceasta urmează să fie consultată de un psiholog și să facă declarații în legătură cu ceea ce s-a întâmplat cu ea.

Oamenii legii au inițiat un proces penal în acest caz, în cadrul căruia, în urma mai multor expertize, dar și măsuri speciale de investigație, urmează să fie stabilite toate circumstanțele.

Știrea se actualizează…

 

Articole asemănătoare

Back to top button