fbpx

Ministerul Muncii și Protecției Sociale va avea un nou secretar de stat din diasporă. Cine este Felicia Bechtold

Felicia Batchtold este noua secretara de stat a Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Guvernul a aprobat numirea sa în funcție în cadrul ședinței de miercuri, 24 noiembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Felicia Bechtold a fost propusă pentru funcția de secretar de stat al Ministerul Muncii și Protecției Sociale, pe dimensiunea muncii. Potrivit ministrului Marcel Spatari, aceasta are experiență de muncă în Statele Unite.

„Felicia Bechtold este economist. Înainte de a veni în echipa Ministerului a lucrat la departamentul de ocupare a forței de muncă din Oregon, SUA. Ea este specializată pe previziuni ce țin de piața muncii, demografie, cererea forței de muncă din partea industriilor și a altor sectoare. Ea a coordonat o echipa la nivel national in SUA pentru elaborarea mecanismelor de previziuni asupra pieței muncii și sunt convins că experiența ei va fi foarte utila pentru a consolida serviciile oferite de agenția națională de ocupare a forței de munca și cooperarea cu alte instituții ale statului”, a menționat Marcel Spătari.

Prim-ministra Natalia Gavrilița a salutat atragerea în funcții publice a cetățenilor moldoveni din diaspora, subliniind că Felicia Bechtold este calificată și un specialist de mare valoare.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button