fbpx

Mihai Popșoi: Pentru a obține gaz mai ieftin de la ruși, Republica Moldova trebuie să susțină războiul

Vicepreședintele PAS, Mihai Popșoi, susține că pentru a obține gaz mai ieftin de la ruși, Republica Moldova trebuie să susțină războiul Rusiei împotriva Ucrainei. Acesta afirmă că „noi nu putem face așa ceva” și că „ne vom mobiliza” pentru a rezista în sezonul rece.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Aud tot mai des opinia că conducerea țării trebuie să meargă la Moscova să obțină un preț mai mic la gazele naturale. Trebuie să înțelegem cu toții: pentru a obține gaz mai ieftin de la ruși, Republica Moldova trebuie să susțină războiul Rusiei împotriva Ucrainei.

Pentru gaz mai ieftin, trebuie să sprijinim uciderea oamenilor în țara vecină. Să ne aliniem celor care comit aceste crime. Să ne mânjim cu sângele vecinilor noștri. Aceasta este condiția obținerii unui preț mai mic pentru gazul rusesc astăzi.

Noi nu putem face așa ceva. Ne vom mobiliza, ne vom solidariza și vom rezista. În sezonul rece, Guvernul va oferi sprijin cetățenilor pentru care povara acestui preț va fi prea mare.

Prețul înalt plătit pentru gaz este și prețul pe care îl plătim pentru neadmitrea atragerii Reublicii Moldova în acest război tragic.

Împreună vom trece de iarna care vine. Nu va fi ușor, dar vom rezista – și vom rămâne oameni”, se arată în mesajul lui Mihai Popșoi.

Articole asemănătoare

Back to top button