fbpx

La Chișinău va avea loc pentru prima dată întâlnirea președinților europeni JCI-EPM. Evenimentul va aduna participanți din circa 35 de țări

În perioada 6-9 februarie curent, JCI Moldova va găzdui pentru prima dată la Chișinău „Întâlnirea președinților europeni JCI-EPM”. Evenimentul va aduna peste 90 de participanți din circa 35 de țări, iar – pe lângă dorința de dezvoltare personală – tinerii vor mai avea o provocare, și anume – vor căuta modalități comune prin care să producă o schimbare pozitivă în societatea în care trăiesc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Programul întrunirii va fi împărțit pe mai multe zile, în care se vor desfășura diferite activități:

Ziua 1: Președintele JCI Europe, Itai Maniere, își va prezenta Planul de acțiuni pentru 2020, elaborat în conformitate cu Planul Strategic al organizației pentru anii 2019-2023. În acest context, fiecare țară se va alege cu un program realizat și adaptat în conformitate cu necesitățile fiecăreia. Se vor discuta și despre eventuale parteneriate între țări, proiecte și colaborări comune.

Ziua 2: Discuțiile reuniunii se vor axa pe nevoile Organizațiilor Naționale JCI. Astfel, vor exista mai multe întâlniri între președinții și vicepreședinții organizațiilor naționale. Vor face un schimb de idei și în final, vor identifica cele mai bune practici capabile să producă un impact pozitiv în societatea din care fac parte. Totodată, conducerea JCI Europa își va prezenta două proiecte pentru anul ce urmează: 2020 JCI Academy și World Congress.

Ziua 3: Va avea loc adunarea generală Europe assembly, iar la sfârșitul sesiunii se va elabora un program comun de activități pentru anul 2020, pe care fiecare țară va trebui să le îndeplinească pe parcursul acestui an.

JCI-EPM este prima întâlnire oficială a bordurilor de conducere ale organizațiilor JCI Europa pentru a discuta strategii și a face planuri de activitate pentru anul în desfășurare. Tradițional, ea se organizează în fiecare an în luna februarie. Anul trecut, conferința a vut loc în orașul Sofia, Bulgaria. JCI (Junior Chamber International) este o organizație non-profit internațională de tineri lideri, antreprenori și profesioniști care vor să-și aducă aportul la o dezvoltare durabilă în societatea în care trăiesc. Organizația are peste 100 de ani și este prezentă în 120 de țări ale lumii.

Articole asemănătoare

Back to top button