fbpx

Învăță de la alții și implementează proiecte comune. Vino la prima ediție a Forumului studenților din Diasporă

După doi ani de pandemie și studii online, Liga Studenților Originari din Republica Moldova (LSORM) a decis să vină cu un nou proiect acasă: Forumul studenților din Diasporă. Vino să te (re)conectezi fizic și să împărtășești experiențele studiilor din diasporă cu studenții locali, în ideea de a crea noi idei și proiecte comune.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Forumul va avea loc în perioada 13-14 august, la Digital Park (Chișinău) și va avea forma unei conferințe de networking în care studenții din diasporă și cei de acasă vor avea ocazia să:

  • se cunoască între ei;
  • să participe la sesiuni inspiraționale cu studenții reveniți acasă;
  • să comunice cu reprezentanții instituțiilor publice și private din țară – în scopul de a identifica problemele tineretului moldovenesc și de a genera soluții.

După două zile de gândire creativă și discuții inspiraționale, echipele create în cadrul Forumului, vor prezenta câteva proiecte care vor fi analizate de un juriu mixt, iar cele mai bune și realizabile vor fi premiate și li se va oferi șansa de a fi implementate în cadrul LSORM. Cu toții ne dorim un viitor mai bun acasă, cunoștințele și experiențele comune ne pot ajuta realizăm un proiect util pentru tinerii din Moldova.

Înscrie-te acum și participă la Forumul Studenților din Diasporă.

Data-limită: 10 august

Cerințe: studenți și studente din R. Moldova și Diasporă

Disponibilitatea: 13-14 august

Articole asemănătoare

Back to top button