fbpx

Între viață și moarte… pe patul de spital. Doi copii gemeni din Râbnița duc o luptă grea după ce s-au intoxicat cu pastile

O soră și un frate în vârstă de 10 ani, originari din Râbnița, duc o luptă grea pe patul de spital, după ce s-au intoxicat cu pastile. Gemenii ar fi băut medicamentele în momentul când se aflau la străbunica lor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În această dimineață, bătrâna a încercat să-i trezească pe cei doi nepoți, însă aceștia nu au deschis ochii. Imediat aceasta a solicitat ajutorul echipajelor de urgență, iar cei doi micuți au fost internați în spital. Medicii spun că încearcă din răsputeri să-i salveze.

Preliminar, potrivit presei locale, gemenii ar fi consumat „Cyclodol”, pastile utilizate la reducerea tensiunii și a rigidității musculaturii, la transpirație crescută și slăbire

Pastilele „Cyclodol” fac parte din grupul de anticholinergici H central. Are un relaxant muscular pronunțat, anticholinergic central și periferic, precum și acțiune antispasmodică. Ele reduc semnificativ tremorul (tremurul extremităților), dar nu afectează în mod activ lentoarea acțiunii, lipsa de plasticitate (rigiditate).

Articole asemănătoare

Back to top button