fbpx

Încă o viață pierdută! Un consilier municipal din capitală a fost răpus de COVID-19

Consilierul municipal din capitală Valeriu Lupașcu a fost răpus de COVID-19. Funcționarul făcea parte din fracțiunea Partidului Socialiștilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul despre decesul alesului local a fost făcut de deputatul Vlad Bătrîncea. El a exprimat condoleanțe familiei colegului său de partid.

„Covidul a luat viața unui alt om bun. Doctor în arhitectură cu sute de lucrări finalizate, profesor universitar, consilier municipal din Chișinău Valeriu Lupașcu. Principial, decent, prieten și tovarăș bun și de nădejde.

Valerii Mihailovici, aceasta este o pierdere grea și neașteptată. Ați fost activ și plin de planuri și, prin urmare, acest eveniment este deosebit de trist și tragic. Amintire luminoasă. Dumnezeu să vă odihnească în pace”, a scris socialistul.

Precizăm că, de la debutul pandemiei în Republica Moldova, maladia a luat peste 5000 de vieți. Printre decedați se numără inclusiv mai mulți actuali și foști demnitari de stat, inclusiv parlamentara democrată Ludmila Guzun, despre moartea căreia s-a afla vineri și fosta deputată socialistă Elena Hrenova, care a pierdut lupta cu boala iarna.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button