fbpx

Încă două spitale ar putea primi eventualii pacienți diagnosticați cu virusul COVID-19

Încă două instituții medicale ar putea primi eventuali pacienți diagnosticați cu virusul COVID-19. Este vorba despre Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății și încă un spital din afara orașului. Viorica Dumbrăveanu, însă, nu a precizat denumirea acestuia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Actualmente, patru spitale primesc pacienții suspectați sau diagnosticați cu virusul COVID-19. La spitalul Toma Ciorbă sunt pregătite 29 de paturi doar pentru astfel de bolnavi, la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru copii – 30 de paturi, la Spitalul Clinic Republican sunt preconizate 15 paturi, dintre care patru sunt complet izolate, iar la Institutul Mamei și Copilului sunt pregătite 20 de paturi.

Potrivit autorităților, la necesitate, la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății vor putea fi pregătite 280 de paturi suplimentare pentru eventualii pacienți. În același timp, ministra Sănătății a precizat că spitalul care nu a fost numit nu are acum pacienți. Responsabilii mai menționează că toate instituțiile dispun de consumabilele necesare, echipamente și mijloace de protecție.

Articole asemănătoare

Back to top button