fbpx

„În iulie a fost nevoit să plece omul pe care îl iubesc”. Natalia Morari, despre stările de anxietate și frica pentru viitorul copilului

Într-un mesaj pe Facebook, Natalia Morari a relatat despre stările sale de anxietate, frica pentru viitorul copilului său și cum s-ar fi desfășurat lucrurile în cadrul TV8 după ce s-a aflat că tatăl copilului său este Veaceslav Platon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Natalia a relatat că după naștere a urmat o perioadă grea pe care a fost nevoită să o ascundă de toată lumea.

„În iulie din țară a fost nevoit să plece omul pe care îl iubesc, tatăl fiului meu. Am rămas cu un copil de doar trei luni în brațe cu o frică totală pentru viitorul lui, iar cei cu adevărat apropiați cunosc în detalii că am început să am stări de anxietate și atacuri de panică.

În paralel a fost lansată o campanie întreagă de presiune și șantaj la adresa mea în legătura cu relația mea cu omul pe care îl iubesc (cu mulți actori implicați, “șestiorka” SIS-lui Rizea fiind doar o mică parte din scenariu).

La ședința Consiliului de Administrare din 7 septembrie mai mulți colegi mi-au organizat un adevărat „товарищеский суд” invocând detalii din viața sa personală (care, repet, nu a influențat nicidecum politica editorială a postului) și insistând că, din cauza acestora, ar trebui să plec din toate organele de conducere (funcția de președinte și Consiliul de Administrație) și să mă retrag de pe sticlă pe o perioadă de timp, cât se vor liniști apele.

Chiar dacă oricum nu aveam tangență cu managementul operațional și politica editorială a postului, am acceptat să fac toate acestea pentru că presiunea a fost mult prea mare”, a relatat Natalia Morari.

În aceeași postare, Natalia Morari a argumentat de ce a dat în judecată TV8 și cum a fost creată televiziunea. Totodată, ea a menționat că ar fi singura fondatoare care a investit resurse financiare proprii.

Articole asemănătoare

Back to top button