fbpx

În atenția șoferilor! Trafic suspendat pe două străzi din capitală în acest weekend

Primăria Chișinău informează că în perioada 10 octombrie (ora 08:00-17:00) – 11 octombrie (ora 08:00-17:00) va fi suspendat parțial traficul rutier pe porțiunile a două străzi din capitală. Este vorba despre artele Nicolae Dimo și Tricolorului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe strada Nicolae Dimo nu se va circula în perimetrul str. Alecu Russo și Academician A. Saharov. Măsura este luată în legătură cu executarea de către un agent economic a lucrărilor de betonare la etajele superioare ale unui bloc locativ.

Șoferii nu se vor putea deplasa pe str. Tricolorului, în perimetrul bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Mitropolit Dosoftei, în legătură cu executarea lucrărilor de demontare a macaralei turn de la șantierul de construcție din preajmă.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și adresează scuze cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Articole asemănătoare

Back to top button