fbpx

video | „Dacă aș fi în locul ei, i-aș da în judecată”. Emilian Crețu, despre exmatricularea studentei surprinse făcând sex în timpul orelor online

Emilian Crețu a venit cu o reacție privind cazul elevei surprinse făcând sex în timpul orelor online și care a fost ulterior exmatriculată. Actorul critică conducerea instituției de învățământ, considerând că aceștia „sunt bolnavi psihic”, iar dacă „ar fi în locul studentei, i-ar da în judecată”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Nu știu cine se află la conducerea colegiului, dar oamenii aceia sunt bolnavi psihic. Dacă aș fi în locul fetiței, i-aș da în judecată. Fiecare om face sex. Da, a fost o greșeală că a uitat să închidă camera și ceilalți au văzut. Și tâmpitul acela care a pus videoclipul pe internet este un bolnav psihic. De parcă nu mai face lumea sex! S-a făcut „tam-tam” și au dat-o afară. Direcția acelui colegiu, sunteți bolnavi psihic. Voi chiar nu faceți sex? Nu s-a întâmplat să faceți o greșeală și să nimeriți într-o situație de căcat?”, se arată indignat Emilian Crețu pe pagina sa de Instagram.

Totodată, actorul face o paralelă cu cazul deputatei socialiste Alla Dolință, care a fost surpinsă cum mănca zeama la o ședință.

„Și parlamentara care era în ședință și mânca zeamă de ce nu a fost dată afară? Pentru că la fată nu s-a văzut nimic pervers. Nu s-au văzut organe genitale. Da, ea a greșit, a făcut o greșeală. Dar omului dacă greșește trebui să-i tăiem capul? Eu nu înțeleg cât de meschini și mizerabili putem să fim noi? Păi să ridice mână cine nu făcut vreo greșeală în viață”, a mai punctat actorul.

Amintim că fata care era studentă într-o instituție subordonată Academiei de Studii Economice (ASEM) a fost exmatriculată în urma deciziei majorității membrilor consiliului instituției. Pe de altă parte, rectorul ASEM, Grigore Belostecinic, spune că exmatricularea în acest caz nu este o decizie tocmai potrivită.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button