fbpx

Guvernul a anumit noi secretari de stat. La ce ministere vor activa

În cadrul ședinței de Guvern care a avut loc miercuri, 25 ianuarie au fost numiți noi secretari de stat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Viorel Garaz a fost numit secretar de stat la Ministerul Economiei, Alexandru Gasnaș va ocupa postul de secretar de stat la Ministerul Sănătății, iar Ministerul Mediului va avea un nou secretar de stat. Acesta este Grigore Stratulat.

La Ministerul Afacerilor Interne, în funcția de secretar de stat a fost numit Andrei Ciocîltan. Numirea a fost făcută după ce Guvernul a aprobat eliberarea lui Petru Țurcan din funcția respectivă, în baza cererii de demisie. În același timp, Gheorghe Cucereanu a plecat din postul de secretar de stat al Ministerului Educației și Cercetării.

La ședință s-a mai propus numirea, prin cumul, a lui Viorel Ursu, ambasador al R. Moldova în SUA, în funcția de ambasador al R. Moldova în Mexic.

Evghenii Balîca a fost rechemat din funcția de reprezentant al R. Moldova în Biroul pentru coordonarea combaterii criminalității organizate și altor infracțiuni periculoase pe teritoriul statelor membre ale CSI.

Vitalie Valcov a plecat din funcția de director general adjunct al Biroului National de Statistică, în legătură cu atingerea vârstei de pensionare.

Articole asemănătoare

Back to top button